FIEK irodaavató Flachnerb 2019-11-21

FIEK irodaavató

November elején irodaavató rendezvény keretében „hivatalosan” is bemutattuk új irodánkat, a BME Z épületének 9. emeletén. Ezt az alkalmat kihasználva az eddigi eredményeinket, tapasztalatainkat, sikereinket is megosztottuk a vendégekkel, valamint röviden felvázoltuk jövőbeni feladatainkat, terveinket is.

Az új, tágas és világos irodákban jelenleg 9 kollega dolgozik, a FIEK szervezet munkáját segítő további egyetemi kollegák bár fizikailag máshol találhatóak a nap folyamán, rendszeresen csatlakoznak egy-egy megbeszélésre, egyeztetésre. A munkatársi létszám a feladatok növekedésével arányosan folyamatosan bővül, jelenleg a két fős vezetői csapaton kívül – melyet Lengyel László igazgató és Bodzay Brigitta igazgatóhelyettes alkotnak – inkubációs vezető, szakmai projekt koordinátor, 5G és innovációs menedzser, projekt menedzser, iparjogvédelmi szakértő, marketing és PR munkatárs, valamint irodavezető kollegák dolgoznak a 9. emeleti irodákban.

Az irodai terek mellett, a gyönyörű panorámával rendelkező tárgyalóinkban fogadjuk a megbeszélésre érkező vendégeket, stratup felkészítő oktatásokat, nagyobb létszámú egyeztetéseket, készségfejlesztő oktatásokat és rendezvényeket pedig a tantermünkben bonyolítunk le.

A november 5-i eseményen Lengyel László igazgató köszöntötte a résztvevőket és röviden ismertette hol tart most a FIEK szervezet és milyen irányba haladunk tovább az egyetemi munkatársakkal és az ipari, valamint kormányzati partnerekkel együtt dolgozva. Ezt követően Józsa János rektor úr és Charaf Hassan dékán úr osztotta meg gondolatait, tapasztalatait a FIEK szervezettel és magával a FIEK projekttel kapcsolatban. Gróf Gyula és Marosi György alprojektvezetők rendkívül pozitívan nyilatkoztak az eddigi projektmunkáról, benyomásaikról és a csapatról. A rendezvény hivatalos részét Kotán Attila kancellár úr beszéde zárta, melynek pozitív üzenete egybecsengett a többiekével.

A pezsgős koccintást követően már az informális beszélgetéseké és a finom falatoké volt a főszerep.
Az eredményekhez, a sikerekhez számos kollega munkájára volt és van szükség, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek.

Jó úton haladunk, és erre együtt megyünk tovább!

Loading...