Rekordszámú jelentkezés a Danube Cup 2022 konferenciára! Flachnerb 2022-04-05

Rekordszámú jelentkezés a Danube Cup 2022 konferenciára!

Osztrák, német, szerb, moldáv, brit, holland és lengyel részvétellel április 28-án nemzetközi vállalkozásoktatási szakmai konferencia lesz a Corvinus Egyetemen.

Több mint 30 absztraktot kaptunk egyetemi kollégáktól, inkubátoroktól a Duna régió minden tájáról, kicsit még azon túlról is!

A jelentkezések kiértékelése után a szervezők 28 startup vállalkozás oktatási előadó meghívásáról döntöttek. Így ők bemutathatják vállalkozási oktatással kapcsolatos kutatásaikat vagy legjobb gyakorlataikat.

A Danube Cup elkötelezett a magas szintű vállalkozás oktatásért. A nemzetközi startup verseny életre hívása után, melynek döntőjét 2022-ben a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen (WU Wien) szervezi, elindult a Danube Cup 2. pillére, a tudományos ág. Ennek célja a tématerület oktatói, kutatói közötti tudás- és ismeret megosztás. 2022-ben a Budapest Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara szervezi az első Danube Cup konferenciát, melyre rekordszámú előadói jelentkezés érkezett be.
A startup téma népszerű. Kis túlzással minden sarkon van egy inkubátor, mindenki oktat, könnyít, gyorsít – csak azt nem tudjuk, hogy HOGYAN.

A teljes program hamarosan elérhető a konferencia weboldalán!

Loading...