A találmányok útja a Műegyetemen Flachnerb 2020-04-17

A találmányok útja a Műegyetemen

A BRIDGE (BME BME Research, Innovation and Development Gateway Entity) a BME tudás- és technológiatranszfer központjaként továbbra is különös figyelmet fordít a szellemi tulajdonjogok kezelésére. Az alábbi A találmányok útja a Műegyetemen című  videó a korábbi Szellemi tulajdon új alapokon a Műegyetemen c. kisfilmben szereplő információkhoz kapcsolódóan készült, melyben Jókúti András, a BRIDGE iparjogvédelmi szakértője ismerteti a találmányok útját egyetemünkön.

A 2019. nyarán létrejött BRIDGE egyetemi szintű szolgáltatásokkal segíti a karok munkáját a kutatás-fejlesztés szervezése, a kompetencia- és kapacitáshasznosítás, a forrásszerzés, a partnerhálózat fejlesztése, az iparjogvédelmi tanácsadás és szellemitulajdon-kezelés, a kutatási eredmények piacra vitele, az ipar-egyetem kapcsolat erősítése, valamint a startup inkubáció területein.

Az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma pályázat keretében létrejött BRIDGE a Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (BME FIEK) részeként végzi tevékenységét.

Iparjogvédelmi kérdésekkel forduljanak bizalommal a BRIDGE-hez az ip@mail.bme.hu e-mail címen.

Loading...